Söökla menüü

01Esmaspäev 02Teisipäev 03Kolmapäev 04Neljapäev 05Reede
Hommik Hommik Hommik Hommik Hommik

Neljaviljapuder

Või 80%

Tee

Odrahelbepuder

Marjad

Piim 3,5%

Keedetud muna

Sepik

Või 80%

Värske kurk

Kamajook

Riisihelbepuder

Kaneel

Piim 3,5%

Kaerahelbepuder

Õunakaste

Piim 3,5%

Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna Lõuna

Hakklihakaste

Keedetud kartul

Kapsa-kurgisalat

Leib

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Pasta-lõhesupp

Leib

Kakao-kohupiim

Moos

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Pilaff sealihast

Külm kaste kurgiga

Leib

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Värskekapsaborš

Hapukoor 20%

Leib

Banaan

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Pasta singiga

Tomati-porrusalat

Leib

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Õhtuoode Õhtuoode Õhtuoode Õhtuoode Õhtuoode

Mangolassi

Sepik

Ürdivõie

Kodujuustukaste

Tomat

Värske kurk

Leib

Või 80%

Tee

Kamapallid

Joogijogurt

Kartuli-lillkapsapüree

Leib

Keefir 2,5%

Juustupitsa

Mahlajook

Hommik

Neljaviljapuder

Või 80%

Tee

Lõuna

Hakklihakaste

Keedetud kartul

Kapsa-kurgisalat

Leib

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Õhtuoode

Mangolassi

Sepik

Ürdivõie

Hommik

Odrahelbepuder

Marjad

Piim 3,5%

Lõuna

Pasta-lõhesupp

Leib

Kakao-kohupiim

Moos

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Õhtuoode

Kodujuustukaste

Tomat

Värske kurk

Leib

Või 80%

Tee

Hommik

Keedetud muna

Sepik

Või 80%

Värske kurk

Kamajook

Lõuna

Pilaff sealihast

Külm kaste kurgiga

Leib

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Õhtuoode

Kamapallid

Joogijogurt

Hommik

Riisihelbepuder

Kaneel

Piim 3,5%

Lõuna

Värskekapsaborš

Hapukoor 20%

Leib

Banaan

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Õhtuoode

Kartuli-lillkapsapüree

Leib

Keefir 2,5%

Hommik

Kaerahelbepuder

Õunakaste

Piim 3,5%

Lõuna

Pasta singiga

Tomati-porrusalat

Leib

Piim, keefir, maitsevesi

Puuvili

Köögivili

Õhtuoode

Juustupitsa

Mahlajook

Toitlustuse pakkuja

Kontakt
Avaldatud 28.11.2025. Viimati muudetud 28.11.2025.